Sanne Østergaard Nielsen

Projektkoordinator
Sanne er VIFINs tilknyttede naturvidenskabelige medarbejder, der ved alt om klima, miljø, natur og vand.

Aktuelt er Sanne tilknyttet som projektleder for Embrace. Sanne er derudover lektor ved Erhvervsakademi Århus, hvor hun bl.a. underviser i klima, Environmental Management og jordbrugsteknologi. Det har derfor været naturligt at trække på Sanne i forbindelse med Embrace, der arbejder med at identificere og validere færdigheder og kompetencer erhvervet af indvandrere i deres hjemlande, særligt inden for fødevare- og landbrugsområdet.

Sanne har tidligere arbejdet ved Green Network, hvor hun arbejdede med projektledelse inden for klima, brint og CSR. Hun har desuden arbejdet med sagsbehandling, projekter, indsatser og politisk arbejde ved Vejle Amt og været underviser på Vejlby Landbrugsskole.

Natur, klima, miljø og vand står på alle måder Sannes hjerte nær, hvad end det gælder arbejde eller privat. Fritiden bliver således brugt på familiens landbrug, der ud over at være beskæftiget med skov og planteavl, også driver og sælger energi fra egen vindmølle. Er man på besøg hos Sanne, kan man således være heldig, at hun tager en de 55 meter med op i møllen til et kig ud over landet.

 

Kontaktoplysninger:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sanne at Linkedin

Contact

  • Banegårdspladsen 6, 1. sal, 7100 Vejle
  • +45 7681 3880
  • 579 80 06 36 13 35
  • 29 18 99 00

Select Language

Search VIFIN