Ljubica Medakovic

Kontorassistent
Ljubica holder styr på mangeartede kontoropgaver med usvigelig sikkerhed.

Nogle af de opgaver, Ljubica varetager, er betaling af regninger, opfølgning på bilag, kontrol af information omkring ferier, sygdom mv. og opsætning af det kvartalsvise nyhedsbrev. Men det er kendetegnende for Ljubica, at hun altid er frisk på nye udfordringer, og derfor for eksempel også gerne kontakter potentielle kunder, eller giver sit bidrag til udvikling af projektidéer.

Med en baggrund fra Kroatien har Ljubica meget at byde ind med i forhold til integrationsprojekter – både i forhold til at lære et nyt sprog, at falde til i et nyt land og i forhold til viden om Bosnien, Serbien og Kroatien. Og uanset hvilken opgave der overlades til Ljubica, er det helt sikkert, at den vil blive løst både til tiden, med stor ansvarlighed og høj kvalitet.

Ljubica er økonomiuddannet fra Kroatien og har der arbejdet med import/eksport af skakspil i sin brors firma. Herfra er hun blandt andet vant til at arbejde med salg og kunderådgivning. Og som tidligere medaljevinder i regional kvindelig skakturnering, er det et felt, hun virkelig ved noget om. Da det ikke var muligt at konvertere økonomiuddannelsen fra hjemlandet til danske forhold, valgte Ljubica at gå i gang med en dansk kontoruddannelse. Den færdiggjorde hun i oktober 2015.

I Danmark har skakken fået lov at hvile til fordel for samvær med hendes to små børn. Den fælles tid bliver brugt på besøg på legepladsen, ture ud i naturen, læsning og besøg på biblioteket – og så at bage. Ljubica har nemlig en passion for alt, hvad der har med kager at gøre, hvilket bl.a. venner nyder godt af, når de kommer på besøg.

 

Kontaktoplysninger

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 7681 3880

Ljubica på LinkedIn